Verificarea si aprobarea profilelor de plata

Cum să creezi un profil de plată pentru retragerea banilor din 2Performant

 

Pentru a putea retrage banii din 2Performant, este necesar să creezi un profil de plată pentru contul tău de afiliat. Dacă ai deja creat un profil de plată, asigură-te că acesta este completat cu datele corecte. Mai exact, completarea câmpurilor de nume, prenume, număr de telefon și datele de facturare.

După ce salvezi informația, întoarce-te în pagina cu lista profilurilor de plată, Payments → Profiles, și apasă pe butonul: Send to review. Odată trimis pentru revizuire și validare, profilul nu mai poate fi editat.

Un membru al echipei 2Performant va procesa toate profilurile de plată, în fiecare luni și marți, și le va accepta doar pe cele completate corect.

  • Dacă profilul este acceptat, vei primi un e-mail de confirmare. După acceptarea profilului, acesta nu mai poate fi editat.
  • Dacă profilul este respins, vei primi un e-mail de înștiințare împreună cu motivul respingerii. De aceea, te rugăm să creezi un nou profil în conformitate cu detaliile menționate ca motiv al respingerii.

Vom valida profilurile de plată în cel mai scurt timp posibil. Dacă observi că validarea întârzie mai mult de o săptămână, nu ezita să ne scrii pe support@2performant.com

Din momentul în care profilul de plată este aprobat, se poate face cerere de retragere, nu doar pentru întreaga sumă, ci pentru orice valoare pe care vrei să o retragi, atât timp cât este mai mare de 100 lei.

În contul de afiliat 2Performant, găsești în prima pagină (Dashboard) suma de plată (Payable Amount).

De asemenea, dacă navighezi în zona Payments -> Withdraw vei putea vedea suma totală care poate fi retrasă, în câmpul Withdrawn Amount.

2Performant plătește afiliații în fiecare săptămână, în ziua de joi. Citește AICI despre cum se face plata afiliaților.