Cum se fac bani din afiliere?

Cum sa devii un afiliat de succes pe platforma 2Performant

Pentru a te familiariza cu marketingul afiliat si platforma 2Performant, iti recomand sa urmaresti aceasta scurta prezentare si mai ales aceste tutoriale video.

Este ocazia perfecta de a descoperi toate optiunile pe care le ofera platforma.

Urmatorul pas este o completare cat mai buna a profilului de afiliat. Am scris un blog post dedicat in acest sens.

Urmatorul pas este sa iti stabilesti o strategie in promovarea advertiserilor. Alege categoriile de interes pentru tine cum ar fi Fashion, IT&C, Travel etc. Aplica la programele de afiliere si citeste cu atentie descrierile lor si beneficiile pe care le ai atunci cand doresti sa-i promovezi.

Pentru asta iti recomand sa citesti si acest articol despre cum sa generezi conversii [in engleza].

Daca doresti sa-ti incepi activitatea prin Facebook, iti recomand urmatoarele articole redactate de noi:

Daca ai inceput activitatea de afiliere printr-un blog, poti gasi mai jos 2 blog post-uri care te vor ajuta in acest sens:

De asemenea, exista multe blog post-uri si clipuri video care te pot indruma. Noi le recomandam pe acestea, scrise de pe vremea cand 2Performant era 2Parale:
VIDEO - Cum sa faci bani din afiliere - 2 afiliati 2Parale povestesc despre primii pasi in afiliere, plus recomandari si raspunsuri utile (ex: este obligatoriu un volum mare de trafic in afiliere?
Lider in afiliere cu un blog de carti
Cum faci 10.000 de euro pe luna din afiliere
Povestea unui comision record in afiliere

Afilierea iti ofera mai multe sanse de a promova un advertiser prin diferite metode: blog, site-uri speciale, forumuri, bannere, campanii de PPC (Google AdWords si Facebook Ads), comparatoare de preturi, site-uri de cashback sau vouchere. Important este sa experimentezi ;)