Primesc mesaje de Missing tool

De ce primești mesaje de Missing tool și ce se întâmplă cu utilizatorul?

Primești mesaje de Missing tool și nu știi de ce?

Înseamnă că folosești unelte din platformă pentru a promova un advertiser care nu mai este activ (dezactivat în rețea) SAU ai folosit o unealtă de promovare care nu mai este disponibilă de la un advertiser activ.

Aceste mesaje se trimit automat de către platformă în două instanțe distincte:

  1. Dacă unealta preluată de tine a fost ștearsă de către un advertiser activ în 2Performant;
  2. Dacă folosești o unealtă de promovare de la un advertiser nu mai este activ in 2Performant.

1. Dacă unealta preluată de tine a fost ștearsă de către advertiser, vei primi un mesaj de Missing tool. 

Dacă advertiserul șterge un banner al unei promoții încheiate, sau scoate din feed un produs care nu mai este disponibil, tu vei primi o notificare la prima accesare a acelei unelte de către un utilizator.

Din notificare vei afla: care este advertiserul (Affiliate program:), care este unealta (URL:), care este tipul de unealtă (Tool Type: banner / quicklink / product_store) și referrer-ul (adică unde a dat utilizatorul click în site-ul tău), dacă îl avem.

  • Ce se întâmplă cu utilizatorul?

El va fi redirecționat către prima pagina a advertiserului pe care-l promovezi prin acea unealtă care nu mai este disponibilă și dacă utilizatorul respectiv va plasa o comandă, tu vei primi comision, ca de obicei.

2. Dacă folosești o unealtă de promovare de la un advertiser care nu mai este activ in 2Performant vei primi, de asemenea, un mesaj de Missing tool.

Dacă advertiser-ul și-a închis programul de afiliere din 2Performant, automat toate uneltele de promovare vor deveni indisponibile. Dacă tu le păstrezi pe site, vei primi o notificare la prima accesare a unei unelte de către un utilizator.

Din notificare vei afla: care este advertiserul (Affiliate program:), care este unealta (URL:), care este tipul de unealtă (Tool Type: banner / quicklink / product_store) și referrer-ul (adică unde a dat utilizatorul click pe site-ul tău), dacă îl avem.

  • Ce se întâmplă cu utilizatorul?

Utilizatorul este direcționat către pagina noastră de No Tool Error: https://network.2performant.com/notoolerror.html

Prin aceasta îl informăm că a apăsat pe un link de afiliere, dar că link-ul nu mai poate fi folosit. 

Dacă ești înscris în programul de afiliere 2Performant și afiliatul ajunge să-și facă un cont de afiliat / advertiser, tu vei primi comision, în conformitate cu grila de comisionare a programului de afiliere 2Performant.