Ce se intampla cu comisioanele in budget-lock

Cum se impart advertiserii din 2Performant in functie de modul de plata al comisioanelor: Pre-paid si Post-paid

Dupa felul cum aleg sa plateasca comisioanele, advertiserii din 2Performant se impart in doua categorii: Pre-paid si Post-paid.

Post-paid

Adertiserii post-paid platesc comisioanele dupa ce acestea au fost acceptate in platforma. Ei au o perioada de procesare a comisioanelor in pending, iar apoi o perioada de plata a celor acceptate.

Comisioanele realizate luna trecuta vor aparea pe factura lunii curente si vor fi platite pana la inceputul lunii viitoare. De exemplu, un comision acceptat pe 15 iunie va aparea pe factura lunii iulie si va fi platit pana la sfasitul lunii. Advertiserii au o perioada de 10 zile pentru a plati o factura si alte 20 de zile de preaviz.

Unii advertiseri, din dorinta de a plati mai rapid afiliatii aleg o frecventa a facturarii mult mai mare, bilunar sau chiar saptamanal, astfel comisioanele sunt platite mai repede. Mai jos puteti consulta lista advertiserilor din 2Performant care aleg aceasta optiune:


Pre-paid

Advertiserii pre-paid isi incarca un cont in platforma cu o anumita suma inainte de lansarea programului de afiliere, din care se va realiza plata comisioanelor. In cazul in care suma din cont se apropie de 0, noi vom trimite notificari acestuia pentru a reincarca. Daca contul ajunge sa nu mai aiba fonduri, programul de afiliere va avea statusul de budget lock pana la urmatoarea alimentare.

Budget-lock - atunci cand un advertiser se afla in platforma cu statusul de budget lock, programul de afiliere este temporar suspendat. Nu va mai primi trafic din partea afiliatilor .

In momentul cand fondurile din contul pre-pay al advertiserului s-au terminat si acesta a intrat in budget lock se pot realiza comisione din traficul trimis anterior intrarii in budget lock. Acestea vor fi stocate in platforma cu statusul de comision budget lock si vor fi onorate de indata ce contul va fi realimentat.

Am implementat aceasta masura pentru a veni in ajutorul afiliatilor. Inainte, cand nu exista termenul de comision budget lock, toate comisioanele realizate in aceasta perioada, nu erau inregistrate.