Cost Operațional pentru încasarea comisioanelor

Comision fix de 2 euro pentru încasarea comisioanelor de la 2Performant începând cu 2 mai 2023

2Performant permite procesarea cererilor de plată săptămânal, un lucru pe care l-am pus la dispoziția afiliaților care își doresc sau au nevoie să facă tranzacții cu această frecvență. Vom continua să procesăm săptămânal plățile, frecvența nefiind impactată de această schimbare. 

Acest proces trebuie să fie și va rămâne întotdeauna unul sigur și perfect funcțional, lucru pe care îl putem susține cu ajutorul tău.

Începând cu 2 mai 2023, pentru încasarea comisioanelor acumulate ca afiliat în contul tău se aplică un cost operational fix de 2 euro la fiecare tranzacție.

! Pentru retragerile în RON se realizează conversia din EURO la cursul Băncii Centrale Europene din ziua înregistrării cererii de plată.

Acest fee a fost implementat pentru acoperirea costurilor implicate de colaborarea cu furnizorii care fac posibilă buna funcționare a fluxului de încasare a comisioanelor de la advertiseri și plata către tine, ca afiliat. 

Unde se regaseste acest cost operational? 

În momentul în care înregistrezi o nouă cerere de plată din contul tău, din pagina “Payments - Withdraw”, în desfășuratorul cererii vei regasi pe o linie separata, Operational Fee.

Dacă profilul tău de plată aparține unei identități juridice, suma pe care va trebui să o facturezi se regasește pe linia Amount you need to invoice și reprezintă valoarea pe care ai solicitat să o retragi din contul tău + valoarea TVA-ului:

După acceptarea cererii tale de plată și marcarea acesteia ca fiind platită, operațiuni realizate de echipa 2Performant, se va emite în mod automat și o factură pentru costul operațional de 2 Euro.

Factura va fi încarcată în contul tău și o vei putea descărca din pagina “Payments - History”, in dreptul cererii de plata vei regăsi butonul Invoice PDF pentru download: