Ce este 2Performant?

2Performant - Platforma de marketing afiliat din România cu o interfata intuitiva si prietenoasa

2Performant este o prima platforma de marketing afiliat din România, cu o interfata stabila, intuitiva si prietenoasa. Platforma a fost dezvoltata folosind cele mai noi tehnologii, pentru a aduce acuratețe datelor dar si pentru a uni advertiserii si afiliatii care doresc sa faca performanta.

Este aproape imposibil sa nu gasesti in 2Performant partenerii potriviti care vor crede in tine. Suntem de parere ca numai printr-o colaborare eficienta se poate atinge performanta! Asta inseamana marketingul afiliat pentru noi: un parteneriat in care toata lumea are de castigat. 

Platforma noastra ofera acces la orice piata din Europa si din lume - putem inregistra vanzari si comisioane in mai mult de 20 de monede, cu plata in lei sau in euro. Avem peste 600 de clienti atat din Romania, cat si din Bulgaria, Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia.

Totodata, credem in autonomie. De aceea, am dezvoltat propria nostra tehnologie de promovare bazata doar pe costuri de performanta. In plus, suntem o echipa formata din specialisti in marketingul afiliat si suntem aici sa va ajutam cu sfaturi si ponturi despre marketingul afiliat, dar si despre platforma noastra, astfel încat bussinesul tau sa mearga ca pe roate.  

Marketingul afiliat se bazeaza pe performanta, insa aceasta se obtine doar prin eforturile de colaborare intre advertiseri si afiliati. De aceea, comunicarea este coloana vertebrala a platformei 2Performant. Reteaua ofera posibilitatea unei comunicari directe prin sistemul intern de mesagerie.

Comunicarea cu clientii noștri este foarte importanta; de aceea, suntem aici sa va ajutam cu orice informatii! Ne puteti scrie oricand la adresa support@2Performant.com.