Ce sunt Custom Conditions?

Custom Conditions: Cum poți obține comisioane preferențiale în programul de afiliere 2Performant

Conditiile preferentiale sau Custom Conditions, cum sunt denumite de noi, sunt un nou feature in platforma 2Performant. Daca ai performante remarcabile intr-un anumit program de afiliere, advertiserul are posibilitatea de a-ti recompensa succesul cu un comision mai mare sau cu o perioada de recurenta mai mare, decat cele standard.

SFAT: daca generezi conversii intr-un anumit program de afiliere sau daca stii ca poti crește semnificativ numarul de comisioane generate intr-un anumit program de afiliere, cu ajutorul unui comision marit, nu ezita sa-i ceri advertiserului acest lucru. Mai mult, iti recomandam sa initiezi astfel de conversații ;)

Custom Conditions permite advertiserilor sa isi rasplateasca afiliatii cei mai performanti cu un comision preferential si/sau o perioada de recurenta preferențiala. Mai exact, ei iti vor putea oferi un multiplicator.  

Comisioane preferentiale

De exemplu, daca un program de afiliere are un comision standard de 10% din valoarea unei vanzari si/sau un comision de 5€ pentru un lead, advertiserul iti poate acorda un multiplicator de 1.2x, sau 20% suplimentar din valoarea totala unei vanzari sau al unui lead. In acest fel, vei primi un comision total de 12% din valoarea oricarei vanzari generate si validate sau un comision de 6€ pentru un lead generat si validat.

Daca valoarea standard a comisionului sau a lead-ului se schimba, atunci automat se va schimba si comisionul preferential. De exemplu, daca peste o vreme comisionul standard al programului creste la 12% sau valoarea unui lead creste la 6€, vei beneficia de un comision pentru o vanzare de 14.4% si un comision de 7.2€ pentru un lead, rezultat din aplicarea multiplicatorului de 1.2x

Acest model se aplica si la programele de afiliere care au comision variabil. Indiferent de valoarea finala a comisionului, daca unui afiliat i s-a acordat un multiplicator/comision preferential, valoarea comisionului se modifica in baza multiplicatorului setat. In acest fel, tu primesti un comision diferit fata de ce ofera programul de afiliere initial.

Perioada de recurenta preferentiala

Pentru perioadele de recurenta preferentiale, schimbarile sunt mult mai usor de gestionat. Astfel, advertiserii pot alege o valoare dintre cele deja disponibile: 30, 60 sau 90 de zile.

De retinut: Pentru conditii preferentiale mai bune schimbarile se aplica imediat, insa pentru scaderea conditiilor de colaborare este necesara o perioada de preaviz egala cu perioada de viata a cookie-ului, dar nu mai mult de 30 de zile. Notificarile catre tine, in aceste cazuri, se trimit automat de sistem in momentul in care este salvata modificarea.

In pagina programului de afiliere, conditiile preferentiale (Custom Conditions) sunt evidentiate printr-un fundal albastru.

Screenshot_21.jpg

Screenshot_22.jpg