Cand si cum sunt platite comisioanele?

Cum se fac platile pentru afiliatii 2Performant?

2Performant insumeaza comisioanele totale ale fiecarui afiliat castigate de la toti advertiserii cu care se asociaza afiliatul in reteaua 2Performant si daca aceasta suma depaseste suma minima de 100 RON sau 25 EURO, 2Performant realizeaza un transfer bancar in contul specificat de afiliat, in urma unei cereri de plata (Withdraw request).

Transferul emis de 2Performant pentru afiliat este intodeauna pentru tranzactiile lunii precedente.

2Performant plateste numai comisioanele aprobate si platite de catre advertiseri. Sumele afisate in contul fiecarui afiliat sau advertiser nu contin TVA.

Plata comisioanelor se face saptamanal daca in contul afiliatului exista mai mult de 100 RON (fara TVA) din comisioane platite de advertiseri. Pentru a retrage banii, afiliatii trebuie sa genereze un profil de plata (Payments -> Profile) si o cerere de plata in baza profilului (Payments -> Withdraw).

Plata comisioanelor se va face daca 2Performant primeste solicitarea de plata valida pana la ora 23:59 a fiecarei zi de marti cu toate documentele necesare, complete si semnate. Plata efectiva se va realiza in ziua de joi a fiecarei saptamani.