1. 2Performant Help Center
  2. Pentru advertiseri
  3. 5. Imbunatatirea programului de afiliere

Direct Debit

Direct Debit - soluția 2Performant pentru plăți automate și eficiente în programul de afiliere.

Direct Debit este soluția 2Performant pentru fluidizarea plăților comisioanelor de către advertiseri spre afiliați, simplificarea muncii depuse de affiliate manager (cel care gestionează programul de afiliere) și crearea unei relații sănătoase între advertiseri și afiliați. Pe scurt, funcționează astfel:

 

  • Advertiserul își setează un nivel minim (Account limit) și o sumă pe care o retragem din contul bancar (Charge amount) atunci când programul de afiliere ajunge cu balanța sub valoarea nivelului minim setat de advertiser.
  • Comisioanele sunt plătite din această sumă, advertiser-ul fiind astfel ferit de Budget Lock, situația în care contul este marcat în mod specific pentru a arăta că nu are buget alocat pentru plata comisioanelor, lucru care provoacă neîncredere și propagă efecte negative asupra rezultatelor programului de afiliere.  


De la lansarea Direct Debit în 2022 s-au înregistrat aproximativ 1000 de plăți în mod automat, ceea ce înseamnă că tot acel timp utilizat pentru plățile manuale a putut fi utilizat în task-uri care pot aduce plus-valoare advertiserului și afiliaților din programul de afiliere deopotrivă.

In plus, advertiserii cu Direct Debit reduc la minimum posibilitatea de a intra în Budget Lock, ceea ce aduce un aport important la încrederea pe care afiliații o au în program, implicarea lor în creșterea vânzărilor și rezultatele pe care le aduc pe termen lung.

Pragul minim pentru activarea Direct Debit se reduce începând cu 6 martie 2023 de la 200 euro + valoarea abonamentului, la 100 euro + valoarea abonamentului.

Venim cu această modificare pentru a susține advertiserii care doresc să-și reducă timpul dedicat plăților prin activarea Direct Debit, însă pentru care pragul minim de până acum reprezenta un blocaj.